Sådan ansætter vi

Sådan søger du


Ledige stillinger

Ledige stillinger annonceres på Rigsrevisionens hjemmeside og i relevante medier. Du kan tilmelde dig Rigsrevisionens jobagent, så du får direkte besked, når vi har ledige stillinger. Hvis du ønsker yderligere information om en ledig stilling, er du velkommen til kontakte den person, der er nævnt i stillingsannoncen.

Ansøgning
Ansøgningsprocessen foregår via eRekrutteringssystemet HR Manager. Når du læser stillingsannoncen, skal du trykke på knappen ”Søg stillingen” og vedhæfte dit CV, din ansøgning m.m.

Når du søger job i Rigsrevisionen, registrerer vi bl.a. din ansøgning og dine kontaktoplysninger. Du kan læse mere her om, hvilke rettigheder du har som registreret.

Tak for din ansøgning
Når du har sendt din ansøgning, får du en bekræftelse på, at vi har modtaget den. Hvis du ikke modtager bekræftelsen, kan du kontakte René Pedersen på tlf. 33 92 85 25.

Vurdering af ansøgningerne
Når ansøgningsfristen er udløbet, vil vi hurtigst muligt gennemgå alle ansøgninger og udvælge de kandidater, vi ønsker at se til en ansættelsessamtale. Vi bestræber os på, at stillingen er besat senest 3-4 uger efter ansøgningsfristens udløb.

   

 

Skal du til samtale?


Den første samtale

Den første samtale finder sted i HR, hvor 2 medarbejdere deltager sammen med en tillidsrepræsentant. Ved samtalen fortæller vi om Rigsrevisionen og jobbet, og du får mulighed for at præsentere dig selv og fortælle om dine kvalifikationer, erfaringer og ønsker til jobbet. Efter første samtalerunde beslutter HR sammen med den chef, der har en ledig stilling, hvilke ansøgere der udvælges til en anden samtale.

Den anden samtale
Den anden samtale finder sted i det kontor, der har en ledig stilling. Til samtalen deltager chefen sammen med nogle medarbejdere fra kontoret. I den anden samtale bliver du spurgt mere ind til din faglige profil, og du får flere oplysninger om de konkrete opgaver og kontoret.

Test
Rigsrevisionen anvender kun test i forbindelse med ansættelse af ledere.

 

 

Fik du jobbet?


Beslutning om ansættelse

Det er kontoret, der beslutter, hvilken ansøger de ønsker at ansætte. HR kontakter dig telefonisk eller pr. mail, hvis du er den, vi har valgt til stillingen, og aftaler de nærmere detaljer vedrørende din ansættelse, herunder løn. Herefter vil du modtage et ansættelsesbrev pr. mail, hvor du kan se vilkårene for din ansættelse.

Velkommen til Rigsrevisionen
I Rigsrevisionen lægger vi vægt på, at nye kolleger føler sig godt modtaget, bliver introduceret til arbejdet og hurtigt lærer virksomheden at kende. Du vil blive tilknyttet en vejleder i dit kontor, og HR afholder en række introduktioner og kurser i den første tid.

 

 

Fik du ikke jobbet?


Var du ikke blandt dem, der blev indkaldt til samtale eller fik tilbudt jobbet?

Det betyder ikke nødvendigvis, at du ikke er kvalificeret til et job i Rigsrevisionen, men at konkurrencen var stor. Hvis du gerne vil arbejde i Rigsrevisionen, opfordrer vi dig til at søge igen. Næste gang ser ansøgerfeltet måske anderledes ud, eller du har fået de kompetencer, vi har behov for.

Alle ansøgere får besked, når ansættelsesprocessen er afsluttet. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en uddybning af et eventuelt afslag.

 

 
For yderligere information, kontakt Samuel Holm (tlf. 33 92 85 18) eller Nicoline Wissendorf Funder (tlf. 33 92 83 76).

Senest opdateret den 18. juni 2019

RIGSREVISIONEN LANDGREVEN 4 1301 KØBENHAVN K TLF.: 33 92 84 00 INFO@RIGSREVISIONEN.DK
CVR-NR.: 77806113 EAN-NR.: 5798000016002 PNR.: 1003388382 ÅBNINGSTID: KL. 9.00-16.00