Notat om udvikling af det nye inddrivelsessystem og tilslutning af fordringshavere

16-08-2022

Notat til Statsrevisorerne om beretning om udvikling af det nye inddrivelsessystem og tilslutning af fordringshavere

Rigsrevisionen følger i dette notat op på beretning nr. 22/2018 om udvikling af det nye inddrivelsessystem og tilslutning af fordringshavere.

Der er i notatet fulgt op på følgende områder: 

  • resultatet af Skatteministeriets arbejde med at færdigudvikle det nye inddrivelsessystem og forbedre systemets driftsstabilitet og ydeevne, så det kan understøtte inddrivelsesopgaven med den forudsatte funktionalitet og volumen.
  • resultatet af Skatteministeriets arbejde med at sikre fremdrift i tilslutningen af fordringshavere til det nye inddrivelsessystem, herunder særskilt tilslutningen af Skatteforvaltningens egne systemer. 

Rigsrevisionen vil fortsat følge udviklingen og orientere Statsrevisorerne om: 

  • Skatteministeriets arbejde med at sikre, at det nye inddrivelsessystem kan håndte­re flere inddrivelsesskridt samtidigt og håndtere den forudsatte volumen, samt ministeriets arbejde med at forbedre og overvåge systemets ydeevne og driftsstabilitet
  • Skatteministeriets arbejde med at sikre fremdrift i tilslutningen af fordringshavere til det nye inddrivelsessystem, herunder særskilt tilslutningen af Skatteforvaltningens egne systemer.

Hele notatet (PDF) Følg sagen

Kontakt

Lisbeth Sørensen
Pressechef